Log-in

     

Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?

De vriendenkring van doedelzakspelers bestaat uit een groep gemotiveerde muzikanten met een jarenlange ervaring, die de Schotse doedelzakmuziek promoten door het geven van demonstratie's en het verzorgen van optreden. Wij richten ons op de Noordoostpolder (Flevoland) en omgeving.   Klik voor...

Wat doen wij ?

Wat doen wij ?

U hoeft er niet voor naar Schotland te gaan, om Schotse muziek op de schotse doedelzak te horen. Wij verzorgen naast het geven demonstraties en opleidingen, ook de muzikale omlijsting van uw evenement, feest of herdenking, dit natuurlijk in traditionele schotse kilt. Klik voor uitgebreide inf...

Wilt u ons boeken ?

Wilt u ons boeken ?

Neem hiervoor geheel vrijblijvend even contact met ons op, zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt dit doen via onze contact-pagina

 

 

optredens

Al enkele keren eerder verleende Friends of the Pipes muzikale ondersteuning bij diverse concerten van Zeemanskoor "de Ketelbinken"

21 april mogen wij daar ook weer bij aanwezig zijn.

Deze keer bij  'Santy festival Sail'  in Kampen.

Wilt u meer informatie www.sailkampen.nl    
Of voor het Zeemanskoor www.deketelbinken.nl

 

 

De band

Wij zijn Friends of the Pipes!

De naam zegt eigenlijk al genoeg, een vriendengroep met passie voor de doedelzakmuziek. Doordat er binnen de band de opleidingen tot piper en drummer gevolgt kunnen worden, zijn de niveau`s zeer uiteenlopend. Maar ieder vult zijn persoonlijke plek met zijn eigen enthousiastme. Het hele winter seizoen(van oktober tot eind maart) zijn wij druk bezig met het zomer repotiore, zodat we weer iets moois neer kunnen zetten als het speelseizoen weer begint. (van april tot en met september)We verhuren ons als complete band, als mini band maar ook met 1 of 2 pipers. Vind u het leuk om op de hoogte te blijven van alle activiteiten met en rondom de Friends of the Pipes houd dan deze site in de gaten. Hier zullen wij alle informatie en foto`s plaatsen van het komende seizoen.

 

Geslaagde open avond

Geslaagde open avond

We kijken dankbaar en blij terug op een zeer geslaagde open avond. De opkomst en interesse was reuze en aan enthousiasme ontbrak het zeer zeker niet! We hopen dan ook van harte dat er nieuwe leden bij ons zullen blijven.

Heeft u om een bepaalde reden de avond niet bij kunnen wonen, dan nodigen wij u uit op onze volgende open avond. Datum en tijden zullen op de site geplaatst worden. Staat u te popelen en kunt u niet wachten tot de volgende open avond, dan bent u van harte welkoim op onze oefenavond iedere maandag.

 

Laatste nieuws

 

- He has attempted difficult things -

Ben u geïnteresseerd geraakt?

U bent van harte welkom op onze open avonden, deze geven wij 2 maal per jaar en zullen de datums en tijden bekent maken via de site en via facebook.

Wilt u niet wachten en meteen kennis komen maken dan nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen op onze wekelijkse repetitie avonden.

Deze vinden plaats iedere maandag van 19.30 - 22.00 uur, in buurthuis "de Erven", Amstelland 2 in Emmeloord

Wilt U ons boeken? Dan kunt u bellen of mailen met onze bandmanager Barend Pijpers

Email: bandmanager@fotp.nl

Telnr: 0639367992

Wilt u lid worden neemt u dan contact op met Fred van Bree

Email: fredvanbree@fourwings.nl

Telnr: 0613344617

 

 

 

 

 


Friends of the Pipes

Oefenlocatie: Amstelland 2 ,iedere maandagavond 19.30-22.00

 

RocketTheme Joomla Templates
php script encode decode php script encode decode